Voor als je een twaalfde man of vrouw nodig hebt

We weten wat we doen. En we kiezen alleen het beste voor jou. Ook als je iets anders nodig blijkt te hebben.

Hi, hoe kunnen we je helpen?!

Wij zijn anders.. echt anders..

Wij zijn dΓ© partij die bedrijven op een persoonlijke manier ondersteunt en vooruitkijkt met de beste cloudoplossingen.

Erik 😎 ⚑️ 🏐 πŸ’Ύ 🏎

In 2008 besloot Erik, na lange tijd voor een werkgever te hebben gewerkt, iets voor zichzelf te beginnen. Onder het motto: ‘maak werken leuker en makkelijker’ ging hij aan de slag. Verkopen is zijn sterkste kant, vandaar dat hij dan ook de volledige saleskant van RealConnections op zich heeft genomen. Dat werpt zijn vruchten af, want we hebben inmiddels al meer dan 100 klanten. Naast het oerbrein van RealConnections is hij dus ook nog eens een echte Salestijger.

Martijn πŸ€— ⌚️ 🌱 πŸ‘

Na een aantal jaren vond Erik dat hij wel wat hulp kon gebruiken. En voila daar was Martijn. Martijn schudde handen met Erik eind 2011 baande zich een weg door de wondere wereld van de Cloud-oplossingen. Momenteel voorziet hij heel wat klanten van support op het gebied van voornamelijk Office 365, maar weet hij ook veel van de andere diensten die we ondersteunen. Geen probleem is voor Martijn te moeilijk, oplossen zal hij het zeker.

Kay 😏 ⚽️ πŸ„β€ 🏎 πŸ”—

In 2015 stapte Kay aan boord van het team. Met een bak ervaring als internet specialist bouwde hij aan een mooie website en maakte hij zich Zendesk helemaal eigen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Kay weet een handige app te bouwen in Zendesk of een mooie link te maken tussen systemen waardoor werken nog makkelijker wordt. Zo kunnen we hem ook wel de connector van RealConnections noemen. Sinds december 2016 staan Kay en Erik samen aan het roer van RealConnections.

Jalle 😜 πŸš™ 🏐 🍻

Joined the crew in de nazomer van 2017! De jongste van het team. Jalle gaat geen digitale uitdaging uit de weg. Naast het fanatieke volleyballen bijt hij zich graag vast in Zendesk en Okta. Optimaliseren van bestaande omgevingen en troubleshooten zijn z’n ding.

Eelco 😁 🎧 🏸 🚲 🌱

Eind 2017 was het alweer tijd voor nummer 6. Eelco start de dag met een lach en sluit er mee af. Zonder angst stapt hij in alle portals die hij voorgeschoteld krijgt. Ondanks z’n liefde voor Android, hebben we hem toegelaten in ons team ;-). Eelco is een echte all-rounder en weet zijn weg goed in Office 365, Okta en Zendesk te vinden.

Walter πŸ€“ πŸ’Ά 🏚 πŸ“ˆ 🏎

Vanuit Zendesk in Ierland weer terug naar Nederland gekomen. Back to the roots. Walter brengt energie en zorgt ervoor dat je contract netjes op orde en getekend is. En dat de juiste licenties voor jou beschikbaar zijn. Hij verklaarde daarnaast tijdens z’n eerste borrel bij RealConnections dat hij makkelijk van Groningen naar Amersfoort kan fietsen.. Bewijs volgt..

Marc 😁 πŸš΄β€ πŸ” 🌱

Startte eind zomer 2018 bij RealConnections. Marc is (als een van de weinigen bij ons) een rustige persoon en helpt ons de balans te houden in ons team, daarnaast leert hij je op een duidelijke en begripvolle manier software beter te gebruiken. Met het waarborgen van structuur, zijn Okta en Marc een goede match. Naast techniek, haalt hij ook energie uit mountainbiken en hardlopen.

Carlo πŸ˜ƒ πŸ•Ή ⚽️ 🚘

Na eerst 4,5 jaar support te hebben geleverd aan RealConnections, is Carlo na 3 jaar Tesla beloftes toch gezwicht. Deze gezellige Brabander heeft zich sinds juli 2019 aangesloten bij het team. Dit vat vol fun facts zal je bij elke OKTA vraag te hulp schieten en rijdt met plezier door heel het land. In zijn vrije tijd komt het kind in hem naar boven en speelt hij games maar in het weekend steunt hij Willem II te aller tijde.

Annemieke 😎 πŸ₯– πŸ’ͺ πŸ’£

Annemieke is sinds augustus 2019 het team komen versterken. Als eerste vrouw staat ze haar mannetje en houdt iedereen in het gareel. Vers van de UU-pers zit ze vol energie en enthousiasme en heeft zich volledig op Zendesk gestort. Met haar kritische blik en frisse kijk weet ze alle vraagstukken niet alleen op te lossen, maar ook te voorkomen. Je kan haar blij maken met een baguette fromage en heeft een huis vol met gadgets.

AngΓ©la 😎 🐎 πŸ”₯ πŸ‹οΈβ€

Met nadruk op de e is op de valreep van dit decennia het team komen versterken. Naast het feit dat deze krachtpatser met haar 1,57 m 130 kilo kan deadliften, is ze ook nog eens extravert en behulpzaam. Ze heeft een achtergrond in toerisme, maar ontdekte al snel dat de IT-wereld haar meer lag. In haar vrije tijd gaat ze graag een stuk paardrijden en is niet weg te slaan uit de sportschool.

Mandy 😍 πŸ₯Ύ 🌏 πŸ₯­ πŸ’Ά

Mandy, onze cijfer nerd. Alles waar € en $ aan hangen gaat via haar ‘handen’. Ze geniet van lijstjes, opruimen en orde. Ze helpt graag bij het organiseren van events en social business.

RealConnections is op missie om jouw werk makkelijker, leuker en productiever te maken.

βœ•

Start nu je gratis proefperiode

Als je durft.

βœ•

Kom in contact

Je bent bij ons in goeie handen

βœ•

Ik wil aan de slag!

Je bent bij ons in goeie handen

βœ•

Plan nu je Zendesk demo

Vertel ons wat meer over je zelf

βœ•

Start nu je Zendesk Trial

Als je durft..

βœ•

Plan nu je Okta demo

Vertel ons wat meer over je zelf

βœ•

Plan nu je Office 365 demo

Vertel ons wat meer over je zelf

βœ•

Maak kennis met ons

Gezellig! Waar spreken we af?

βœ•

Maak geen kennis met ons

Dan hoeven wij ook geen kennis met jou te maken :-).